Witajcie drodzy Koncao słuchacze i nie tylko.
W tym dziale będę umieszczał CeFKi czyli Cykliczne Felietony Komiczne które zostały powołane do życia na antenie Radio Koncao.
Uprzedzam że jako Redaktor Bezczelny mam prawo i obowiązek, nadane mi honorowo przez Redaktora Tomka Naczelnego, do niepohamowanego wyrażania swoich opinii (oczywiście w ramach zdrowego rozsądku i na zasadach określonych w §8, punkt 14, 15 i 22 Ogólnego Regulaminu dla Redaktorów Bezczelnych), prawo do zamieszczania treści obrazoburczych, drażliwych, ryjących banie, prześmiewczych, doprowadzających do palpitacji, wstrętu, obrzęku kończyn oraz zadyszki.
W jednym z odcinków wyjaśniam zawiłości treści.
Kolejne odcinki ww CeFKi będą zamieszczane homoroidologicznie czyli po kolei.
Trudne, dziwne, czasem nie pasujące do konstektu słowa są wypowiadane celowo i nie świadczą o brakach intelektualnych, w uzębieniu itp.
Treści zawarte oraz wszelkiego rodzaju interpretację muzyczne, tekstowe, dźwiękowe, są tylko i wyłącznie mojego pomysłu, nie podlegają żadnej cenzurze ( red. Naczelny jedynie może odmówić emisji lub zamieszczenia tutaj).
Posiadam również zgodę na udostępnianie wizerunku od wszystkich osób występujących.
Serdecznie zapraszam.
PS ; Proszę o nie wpisywanie niczego pomiędzy odcinkami gdyż chce aby ten kanał pozostał przejrzysty więc proszę o komentarze jedynie pod odcinkami.